Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RÓLUNK

„Rajongok a stílusos, jól öltözött gyerekekért. Ennél már csak a saját stílusos és jól öltözött gyerekeimért rajongok jobban.”

Ha közel áll hozzád ez a gondolat és szereted a stílust, a különbözőséget, a kis szériás gyerekruhákat, akkor ez a kis bolt a te kincsesbányád lesz. Forgalmazott márkáink mögött lengyel dizájnerek és saját kis családi vállalkozásaik állnak. Egyedi elképzeléseiket a legjobb hazai alapanyagokból saját maguk tervezik és valósítják meg sok-sok szeretettel, lelkesedéssel és elkötelezettséggel.

Termékkínálatunkban nem csak vagány, laza, street style fiúruhákat, de ugyanilyen stílusú lányruhákat, sőt fantasztikus unisex darabokat is találsz. Ez az a gyerekruha, amely garantáltan nem jön veled szembe az utcán, az óvodában, az iskolában vagy a játszótéren. 
Ha nem szeretnéd, hogy a gyereked egy legyen a sok közül, válassz letisztult stílusú, különleges és vagány gyerekruháink közül. Meglátod, szemed fénye nemcsak trendi és egyedi lesz, de imádni fogja ezeket a kényelmes, laza és puha gyerekruhákat, amelyekben öröm játszani és játszani és játszani... Kell ennél több?
Igen! Ezek a street style gyerekruhák vagány stílusuk mellett még rendkívül jól variálhatóak és strapabíróak is. Ezért te is imádni fogod!

Szeretettel:
Barbi és Dominika

Az oldal tetejére